pátek 27. února 2015

SEO Plzeň & Internetový marketing


WFB Media doporučuje promo video pro firmy.


Akční nabídka platná od 29. 01 2017 do 31. 03 2017
Internetový marketing Plzeň. „WEB-FOTO-MEDIA-SEO-VIDEO“ provádíme propagace firem pomocí video marketingu. Jak to děláme? Nejprve si zpracujeme po dohodě se zákazníky scénář budoucího promo videa následně ve video studiu i v exteriéru zajistíme ve VideoProdukci Plzeň WFB Media videonahrávku, kterou v postprodukci upravíme dle přání zákazníka a po schválení objednavatelem zviditelníme v médiích, webových stránkách i na sociálních sítích. Takto je zajištěno, že se informace z videonahrávky dostane až k případnému zájemci o téma propagace – o zhlédnutí videí s danou tématikou je ze stany uživatelů, možných budoucích zákazníků, na internetu, v „chytrých TV“, mobilních telefonech i tabletech čím dále větší a větší zájem. Zde jsou další ukázky již zpracovaných videí >>> Videonahrávky – orientační ceník – reference. Zavolejte nám tel: 777 857 021 - poradíme, Vám jaké možnosti Vám můžeme nabídnout - třeba studiové video se slevou za 1999,- Kč.


SEO PLZEŇ – optimalizace webových stránek pro internetové vyhledávače.


Akční nabídka platná od 12. 03 2017 do 30. 04 2017
WEB FOTO MEDIA SEO VIDEO – správa webových stránek.
Od A do Z - propagace Vaší firmy.

SEO služby v Plzni. VideoProdukce Plzeň. Promo Video studio zajistí pro Vás videonahrávky všeho druhu. Nabízíme Video marketing. Ozvučení akcí, ozvučení párty. Zviditelnění a propagace akcí a událostí. Správa webových stránek.




Představte svoji akci, firmu, událost, nebo třeba výrobek či produkt.

Využijte služeb firmy Alfa - Omega servis & WFB Media. Zajistíme kompletní internetový marketing a zviditelnění Vašich nabídek



WFB Media & Alfa – Omega servis je malý tvůrčí tým se sídlem v Plzni na Borech v bývalém hotelu PLZEŇ v přízemí, s vášní pro budování krásných webových stránek Tvoříme webové stránky pro firmy, živnostníky i neziskové organizace, které chtějí být součástí našeho společného úspěchu v podnikání.


Media tel: +420 776 250 862 – Video studio, videonahrávky,  videozáznamy, kamera, střih a video efekty, fotografické práce. Zhotovení portrétů, fotografií produktu, výrobku, interiéru, exteriéru. Zhotovení webových stránek Plzeň. Zhotovíme propagační video pro firmy, vyrobíme reportáž v televizní kvalitě s vlastní reportérkou, vytvoříme virtuální studio podle požadavků zákazníka. Propagace firmy formou rozhovoru se zástupcem společnosti před kamerou. Natočíme reklamu a zprostředkujeme její odvysílání v regionální televizi.Video nahrávky maturitních plesů, svateb, firemních večírků i jakýchkoliv ostatních společenských akcí a událostí nejen v Plzni.












Žádné komentáře:

Pravidelní čtenáři