pondělí 20. března 2017

Jazyková škola Plzeň – Perfect World








Jazyková škola – o nás: O Jazykové škole v Plzni: >>> Perfect World




Ahoj, jmenuji se Perfect – Perfect World. Dokonalý svět….a jsem jazykovka se srdcem. Máš taky srdíčko na správném místě? Tak studuj u mě! Zažiješ skutečný pokrok, budeš se bavit a najdeš druhý domov. A navíc – z každé Tvé lekce půjde 10kč na Nadační fond PERFECT a i Ty tak budeš měnit životy. Naše Jazyková škola v Plzni nabízející výuku angličtiny, němčiny, francouzštiny, španělštiny, italštiny a ruštiny v kurzech do maximálně 6 studentů, soukromých lekcích, skupinových lekcích pro děti a táborech s angličtiny pro děti i dospělé. Jazykovka se srdcem poskytuje také překlady a tlumočení i výuku češtiny pro cizince. Naším specifikem jsou ryze konverzační kurzy pro všechny úrovně angličtiny. Chcete už také konečně mluvit anglicky, německy nebo jinak? My Vás to dokážeme naučit a způsobit tak, že Váš život bude kvalitnější a Vy se budete moci opravdu spolehnout sami na sebe.




Co se Vám vybaví, když se řekne Perfect WorldV překladu to znamená dokonalý svět, tedy svět, kde je možné cítit se příjemně, dosahovat svých cílů a věřit si. Co se Vám dále vybaví, řekne-li se jazyková škola v Plzni? No, takových jazykových škol je v Plzni spoustu, všechny nabízí možnost naučit se anglicky nebo německy, nebo jinak a to je asi tak všechno. Perfect World, kde svoji práci dělají s láskou a s přesvědčením, že to má smysl  to je jazykovka se srdcem. Jejím cílem je Vám skutečně pomoci. V Language house PERFECT WORLD Vám nabízíme jedinečný zážitek z výuky AJ a NJ !!! Pokud chcete tyto jazyky konečně umět používat a jazykovka pro Vás není jenom školou, ale i světem tak přijďte k nám.
Víte, že Perfect World je jedinou jazykovou školou v Plzni, která zdarma učí děti z dětského domova? Za dva roky spolupráce s DD Domino prošlo bezplatnou výukou v Perfect World 9 dětí, kterým jsme pomohli úspěšně složit maturitu, zlepšit své známky i pochopení cizího jazyka ve škole či se…

Účelem Perfect World je zvýšit kvalitu a radost ze života mnoha lidí prostřednictvím schopnosti skutečně se domluvit cizím jazykem.



Kontakty:
Dominika Pašková – jednatelka
Provozovna:
Lidická 82, Plzeň, Bolevec

(cca 0,5 km od sídla naší staré školy)
323 00 Plzeň
tel.: +420 608 618 889
IČO: 29157692
číslo účtu: 2600269934/2010
e-mailposta@perfect-world.cz



                            



Nabízíme skupinové i individuální kurzy angličtiny a němčiny, tlumočnické či překladatelské služby. Máme přátelský přístup výuky anglického jazyka pro děti. Přípravné kurzy na FCE i PET. Provozujeme jógu, meditace, promítání cizojazyčných filmů a čtenářský klub. Navíc naši jazykovou školu ocení i vaše peněženka, jelikož ceny jsou více než příznivé, a tak je kurz vhodný doslova pro každého. I to je jeden z důvodů, proč naše škola tak oblíbená mezi širokou veřejností a to každého věku. Je třeba totiž zmínit, že k dispozici jsou nejenom kurzy, které jsou určeny přímo pro dospělé, ale vypisujeme i pravidelné lekce pro děti i pořádáme letní výukové tábory cizích jazyků. Dopřejte tak i svému dítěti možnost naučit se cizí  jazyk ještě v útlém věku, což až vyroste, rozhodně ocení. Tím si můžete být stoprocentně jisti. Vznikli jsme proto, aby škola nebyla jenom školou, ale světem. Světem, kde se můžete naučit naprosto cokoli, od jazyka, přes nadšení, až po schopnost vykouzlit úsměv na tváři druhých. Druhých, kteří jsou součástí Vašeho světa a Vy součástí toho jejich. Toho jejich, se kterým jim můžete pomoct, když už zrovna nemůžou. I to Vás naučíme. Naučíme Vás jazyk Vašeho světa. Naší cestou je dávat všem lidem možnost řídit se sám sebou i tam, kde na to většinou zapomínáme – ve městě, v jeho centru, mezi ostatními. Perfect World pro Vás stvořil místo, kde si můžete odložit všechny své starosti, strachy i přetvářky a žít svůj život.




Akce jazykové školy  

Jazyková škola Plzeň nabízející výuku angličtiny, němčiny, francouzštiny, španělštiny, italštiny a ruštiny





Akce jazykové školy – Dětská víkendovka s angličtinou

>>> První jarní dětská víkendovka

Už jen pár posledních míst zbývá na první jarní dětskou víkendovku s angličtinou!
Čeká nás 15 skvělých lekcí angličtiny, smysluplný program a výborné jídlo!
Více informací: http://www.perfect-world.cz/detske-vikendovky
Přihlaste své dítě i Vy na posta@perfect-world.cz!





Setkávací večer no.2 v jazykové škole v Plzni

>>> Setkávací večer no.2 v jazykové škole v Plzni

Druhý Setkávací večer Perfect World je tady – akce, na které osobně poznáte minimálně 5 zajímavých lidí, kteří mají ochotu se posouvat dále a nestát na místě!  Speciálním hostem této akce bude paní Iveta Churavá – majitelka farmářského obchodu U Lidušky.  >>> Přečtěte si o Setkávacích večerech více a přihlašte se.




Perfect Day v jazykové škole v – setkávací a vzdělávací akce

>>> Perfect Day v jazykové škole  – setkávací a vzdělávací akce

Perfect Day – setkávací a vzdělávací akce. Veřejná akce. · Pořádá >>> Perfect WorldPřečtěte si o Perfect Day – setkávací a vzdělávací akci
Pokud si chcete i Vy rezervovat své místo, můžete tak učinit přímo zde nebo na emailu posta@perfect-world.cz či na telefonu 608 618 889.




 Reference jazykové školy

přijímáme poukázky : Flexi pass, Dárkový pass, Smart pass, Fokus pass, Bonus pass


Žádné komentáře:

Pravidelní čtenáři